Наистина :)

Това не е нашето бебе, но е абсолютно същото, което видях на видеозона в четвъртък. И освен това изобщо не е бебе, а плоден сак в 4-5 г.с. Бебето още е прекалено мъничко, за да се види.
Аз съм абсолютно луда. За всеобщо забавление д-р Петкова смята, че бебето й (което вероятно в момента се състои от 12 клетки, или някъде там) ще изпадне, ако кихне. Освен това ако няма кой да ме спре, ще си правя тестове сутрин, обед и вечер, за да съм сигурна, че още е там, а не е изчезнало някъде.
Иначе съм добре 😉
Само се чудя дали това странно усещане всъщност е гадене или зверски глад 🙂 Добро дете съм, пия си витамините, слагам си маска в отделението, за да не лепна някой гаден вирус, почти не пуша и се радвам на живота. I’ll keep you posted 🙂

Advertisements

5 thoughts on “Наистина :)

  1. Хахах, Бис, ще ме умориш 🙂
    Майка ми и тя така си глътна езика, а татко ми го прие много по-лежерно и видимо се зарадва някак повече… Странно, аз очаквах да е обратното.

  2. Браво! След толкова години случайно попадам на теб и веднага научавам такава прекрасна новина! Няма да падне, ще го избуташ лятото! 🙂

  3. Ей, Яна, това е най-прекрасният постинг, който прочетох през тези първи дни на 2008-ма:) Това за кихавиците и аз го имах като страх:) Пожелавам ти най-безоблачна бременност и бебе-поет:)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s