Новини за Поли

От една седмица Поли вече е в Берлин. За съжаление в нощта на 24 срещу 25 август се е наложила хоспитализация по спешност в Шарите поради кръвоизлив. В момента и двете с бебето са стабилни, но лекарите не й препоръчват да напуска болницата, или дори леглото, затова тя ще остане там под наблюдение.

Въпреки че е малко уплашена (кой не би бил на нейно място), Поли е невероятно позитивна и не пада духом. В Бг-мамма има много момичета, които изцяло са се посветили на каузата по събирането на необходимите финансови средства за лечението й там. Новините и на този фронт са добри: за десет дни е събрана почти половината сума: остават още 31 111 евро.

Важно е сега нещата да не замират. Ако вече сте превели малко парички на дарителската сметка на Поли, разкажете за нея на приятелите и познатите си, споделете на работното си място и въобще, разпространявайте нашия зов за помощ по всички възможни информационни канали. Единствено, ако искате да включите медиите, моля, свържете се с момичетата, които поддържат сайта (media@help-polly.info), за да получите одобрението на Поли (за всякакви медийни изяви). Ако искате да пишете на фирма или институция с надеждата да ни окажат помощ, пишете на същия мейл, защото всички призивни писма се изпращат с уеднаквен текст от официалната поща към сайта.

От сайта могат да се свалят и листовки (левия сайдбар). Можете да ги разпечатате на домашен принтер или да ги копирате в копишоп (има предимството, че ще ви ги нарежат и няма да се занимавате сами с това трудоемко дело). Можете да ги оставяте в кафенета, библиотеки, книжарници и въобще всякакви обществени места.

Новини от самата Поли (и снимки от болницата) има почти всеки ден в секция „Новини“ на сайта.

Благодаря ви от сърце за подкрепата. Убедена съм, че усилията ни ще бъдат възнаградени и доброто никога не остава без отклик във Вселената.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s